tiistai 13. helmikuuta 2018

Carlos Ligero

CARLOS LIGERO "CARLOS"

Carlos Ligero eli tutummin Carlos, Capu, Capre jne.. on 148 cm risteytysponi ruuna. Carlos on 00 syntynyt esteponipappa. Carlos menee koulua todella hyvin, mutta tasoa en osaa varmaksi sanoa. Hän on ollut kenttäponina joskus aikanaan ja semi isoja maastoesteitäkin hypellyt siis. C on tosi potenttiaalinen ja osaava esteillä ja jos sille olisi sopivan jämäkkä ratsastaja ja ponilla olisi motivaatiota niin re olis ainakin 100 cm ja ye vrm 120. Tosin C on nykyään semmonen alkeispuksutin, että kunnon puolesta ene edes tiedä xD Kiltti ja rauhallinen hoitaa, mutta jos vähänkään epäröi niin se rupee ihan mahdottomaksi ja pyörii ja säätää 😔 Jos ponia jokin miellyttää niin hän osaa sen kyllä ilmaista ja etenkin sen jos ei tykkää xD Jonkun stoorin mukaan poni olisi Saksassa ollut sirkusponina, mutta en sano varmaksi.


HUOM. KAIKKI KUVAT OTTANUT LIINU LINDROOS !!



Ratsastajana kuvassa Jessica !


HUOM TÄSTÄ ETEENPÄIN MINUN KUVIA !!







keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Asterix P

ASTERIX P  ´´ASTERIX´´

Asterix on belgialainen pv ruuna ja hän siis tuotu Virosta suomeen viime vuoden lopulla. Väriltään Assu on tummanruunikko ja säkää n. 180 cm. A on tosi symppis ja sosiaalinen ``isokiltti`` jättiläinen. Assulla ei ole muita merkkejä kuin turvassa pieni puolikuun näköinen merkki. Asterix menee koulua n. He A ja ratana hypännyt 130 cm. A rakastaa hypätä esteitä eikä pysy aina ihan kontrollissa, jonka takia se ei sovi ihan aloittelijoille.
Sen kanssa voi tehdä montaakin eri asiaa, mutta se on silti uusille asioille vähän pelokas. A pelkää, tai no enemminkin inhoaa tulla ovista ja ylipäätänsä ahtaista paikoista. Se on tosi kiltti hoitaa ja sitä voikin ihan koko hoidon ajan pitää vapaana (koskien myös varustusta) Ikää super papalla on pian jo 18 v vaikka niin ei uskoisi ! (synt. 31.3.2000)





Talvikuvat kaikki c: Liinu Lindroos !
Kuvissa siis minä ja Asterix 😊




kuva c: Kirsi Helenius !! Ratsastaja Assun vanha omistaja !



motivaatio ?

MOTIVAATIO ? Tosiaan, varmaankin kaikki jo huomasi, että viime kirjoituksesta onkin aikaa, heh :/ Mulla on tosin ollut motivaation puut...